Η γηγενής ερυθρή ποικιλία της Θεσσαλίας, οινοποιείται με άγριες ζύμες και δίνει ένα κομψό και πολύ εκφραστικό ροζέ κρασί, για όλες τις περιστάσεις.
Η γηγενής ερυθρή ποικιλία της Θεσσαλίας, οινοποιείται με άγριες ζύμες και δίνει ένα κομψό και πολύ εκφραστικό ροζέ κρασί, για όλες τις περιστάσεις.
Ancestral σημαίνει ‘προγονικός’ και η μέθοδος ancestral αποτελεί μια από τις αρχαιότερες μεθόδους παραγωγής αφρώδων οίνων. Ο συνδυασμός της, με την ελληνική ποικιλία Λημνιώνα, μας δίνει ένα φρουτώδες ανήσυχο ροζέ με δροσιστικές φυσαλίδες.
Οινοποίηση μακράς εκχύλισης, με μηλογαλακτική ζύμωση και παλαίωση 6 μήνες σε βαρέλια γαλλικής δρυός, δεύτερης χρήσης. Ρουμπινί χρώμα, αρώματα κόκκινων φρούτων, και νότες ξύλου. Στόμα ισορροπημένο, με στρογγυλεμένες τανίνες. Μακριά επίγευση με απαλή αίσθηση ξύλου.
Απαλό κρασί με ανοιχτόχρωμες σομόν ανταύγειες. Φρουτώδες, με γεύση φράουλας και κερασιού. Πλούσιο στόμα και μακρά επίγευση.
Μια ‘βαρελάτη’ έκφραση του Chardonnay με πολύπλοκο αρωματικό χαρακτήρα. Βαθύ κίτρινο χρώμα και αρμονικός συνδυασμός των αρωμάτων της ποικιλίας με τα χαρακτηριστικά του βαρελιού. Ώριμα φρούτα όπως το ροδάκινο και η μπανάνα, σε φόντο βανίλιας, βουτύρου και ξηρών καρπών. Στόμα πλούσιο με μακρά επίγευση. Η παραμονή του για 4 μήνες σε καινούρια βαρέλια γαλλικής δρυός δίνει μεγάλη δυνατότητα παλαίωσης.
Ένα cuvee blend εσοδείας 2018, που προέρχεται από όψιμο τρύγο και παλαιώνει για 2 χρόνια σε καινούρια βαρέλια γαλλικής δρυός. Βαθύ ρουμπινί χρώμα, σύνθετο μπουκέτο με αρώματα μαύρων και κόκκινων φρούτων, βανίλιας και μαύρου πιπεριού. Στόμα γεμάτο με πλούσια βελούδινη γεύση.
Οινοποίηση με κρυοεκχύλιση. Ζύμωση σε δεξαμενή υπό ελεγχόμενη θερμοκρασία και παραμονή με οινολάσπες για δύο μήνες. Απαλό κίτρινο χρώμα, εκφραστική μύτη με κυρίαρχα αρώματα τροπικών φρούτων και δροσιστική οξύτητα. Φρουτώδη επίγευση.
Ένα Single Vineyard Syrah από συμπυκνωμένα σταφύλια στην καλύτερή τους έκφραση. Παλαιώνει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια για 12 μήνες, αναπτύσσοντας πολυπλοκότητα και στιβαρότητα. Spicy αρωματικός και γευστικός χαρακτήρας, μαύρα ώριμα φρούτα, γλυκά μπαχαρικά και καπνός. Στο στόμα είναι γεμάτο με πλούσιες ταννίνες και μακρά βελούδινη επίγευση.
Οι δυο πιο γνωστές ελληνικές ποικιλίες το Ασύρτικο και η Μαλαγουζιά, συναντούν το δικό μας terroir σε μια φίνα έκδοση. Ένα blend με έντονη χαρακτηριστική μύτη και γεμάτο πλούσιο στόμα είναι το αποτέλεσμα της σύνθεσής τους. Ο φρουτώδης χαρακτήρας της Μαλαγουζιάς, συνδυάζεται
αρμονικά με την υψηλή οξύτητα και ορυκτότητα του Ασύρτικου δίνοντας ένα κρασί που μπορεί να συνοδέψει πληθώρα φαγητών από κρέας, μέχρι ψάρι. Σερβίρεται στους 8-10ο C.
Οινοποίηση με κρυοεκχύλιση και ζύμωση σε χαμηλές θερμοκρασίες. Η διαδεδομένη ελληνική ποικιλία Ροδίτης Αλεπού καλλιεργείται στους επιλεγμένους ορεινούς αμπελώνες μας. Λαμπερό κίτρινο χρώμα, αρωματικό και φινετσάτο. Ισορροπημένο στόμα και φρουτώδη επίγευση.